Zum Inhalt springen

Beslutsguide

Ta reda på vilket värmesystem som är rätt för dig. Våra bränsledrivna värmare (Hydronic-serien) och eldrivna värmare (Plugtronic-serien) tillhandahåller en lösning för varje behov.

Var är bilen parkerad?
Om du oftast har tillgång till ett eluttag där bilen parkeras så kan du med fördel använda en elektrisk parkeringsvärmare. Parkerar du bilen på platser utan tillgång till eluttag 230V t.ex. på gatan, allmänna parkeringsplatser eller liknande så rekommenderar vi en bränsledriven värmare.

Hur använder du bilen?
Behöver du har tillgång till en varm bil oavsett var du befinner dig eller extravärme under en längre bilresa bör du använda en bränsledriven värmare. Om du främst använder bilen mellan hemmet och arbetet eller liknande och har tillgång till 230V eluttag så är en eldriven värmare ett bra alternativ. 

Hur vill du starta värmaren?
En bränsledriven värmare kan startas oavsett var du är eller var bilen befinner sig. Kontrollenheten, EasyStart Web, möjliggör aktivering via app eller webbläsare. Om du befinner dig i närheten av bilen så kan du välja någon av våra fjärrkontroller EasyStart Remote eller EasyStart Remote+. En eldriven värmare måste anslutas till 230V eluttag för att aktiveras.